top of page

Om Aloe Vera

Aloe Vera tilhører liljefamilien. Den ser ut som en kaktus og er en saftplante eller sukkulent plante. Planten er kjent fra ca 6000 år tilbake, og er i gamle medisinske verk kjent som mirakelplanten. Den leger seg selv etter kutt og beholder derfor fuktigheten.

Aloe Vera er på verdensbasis en av de mest benyttede legemiddelplanter og regnes blant de desidert beste hudpleiemidler. Den lindrer smerter ved hudskader og påskynder hudens egne gjenoppbyggende egenskaper.

Man vet at Aloe Vera inneholder stoffer som minner om kroppens egene betennelseshemmende binyrebarkhormoner, men de fleste av plantens legende egenskaper er kjemiske hemmeligheter som ennå ikke er vitenskapelig avdekket.

Via litteraturen får vi ofte bekreftet Aloe Veraens legende egenskaper. Den virker hudoppmykende og fuktighetsbevarende, smertestillende, sammentrekkende, og koagulerende. Den har antibiotiske evner og trenger meget dypt inn i huden.

Propolife benytter en 3 år gammel ren, romtemperatur stabilisert Aloe Vera i sine produkter. Vår leverandør har en fabrikkasjonsmetode som har klart å skille sevjen ut fra saft og gele. Den romtemperaturstabiliserte Aloe Veraen beholder alle de gode egenskapene til planten. Dette blir ikke pulverisert eller gjort om til andre former heller for at det skal gi best mulig resultat.

Vår fabrikk har som eneste fabrikk i verden greid å ta bort de 3 beskyttelses stoffene som gir kroppen tilnærmet alle 34 syrene, 26 aminosyrer og 8 av de essensielle syrene.

bottom of page